OM OR-ORDNINGEN
 
     
    OR-ordningen er en frivillig ordning for oliefyrservicebranchen. Langt de fleste virksomheder, der er medlem af OR-ordningen er godkendt af Energistyrelsen som tekniske eksperter, og er således kvalificeret til at udføre den lovpligtige energimåling. Samtidig med målingen anbefales det, at du får kontrolleret, renset og justeret dit oliefyr.
     
    En oliefyrstekniker, som er medlem af OR-ordningen er særligt uddannet til at passe godt på dit oliefyr og give dig sikkerhed for optimal vedligeholdelse og fyringsøkonomi. Han kan rådgive dig om en eventuel udskiftning af din oliefyrede kedel. Er din oliekedel over 25 år, kan en udskiftning oftest give store besparelser – mellem 500 og 700 liter olie om året. Han kan vejlede dig om regler for olietanke og give dig en række råd, der kan hjælpe dig med at spare på olien.
     
    Der er lige knapt 750 registrerede virksomheder, der beskæftiger ca. 1000 aktive og uddannede oliefyrsteknikere/tekniske eksperter.
     
    Langt de fleste af landets ca. 270.000 oliefyrssejere har allerede en aftale med en OR registreret virksomhed.
     
    De oliefyrsejere, der ikke har en aftale med en OR registreret virksomhed, kan få foretaget energimåling af en af landets ca. 500 skorstensfejere.
     
   
 

 

OR-ORDNINGEN • SEKRETARIATET • GREGERSENSVEJ 2 • 2630 TAASTRUP • TLF +45 72 20 25 90 • EMAIL: or-sek@teknologisk.dk